volledige update 18-11-06-16 uur

BOUW CAO 2005-2007

   

ATLANTIS-FUNNEWS MET HET BOUW CAO VOOR WERKGEVER EN WERKNEMER EN MET WERK AANBIEDING MISSCHIEN IETS VOOR JOUW EN ALS JE TIJD OVER HEBT ZET DE SITE BIJ JE FAVORIETEN EN VERDER IS DIT DE GROOTSTE FAMILIE WEBSITE VAN EUROPA EN VOOR HET HELE GEZIN IS ER WEL WAT BIJ VEEL PLEZIER.

         

IN DEZE RUBRIEK OVER VIND JE ALLES OVER DE BOUW ONDER ANDERE DE CAO EN VERNIEUWINGEN EN DERGELIJKE DUS KIJK REGELMATIG HIER VOOR BIJ TE BLIJVEN OVER DE BOUW SCROLL VOOR DIVERSE INFORMATIE NAAR BENEDEN

NIEUW ZIJN DE VORSTVERLET REGELS VOOR 2006-2007 KLIK HIER ONDER OP DE LINK EN ALS JE HIER TERUG WILT KOMEN KLIK DAN WEER OP VORIGE

http://www.vorstverlet.nl

ALLES NOG EENS DOORLEZEN VIA DE BONDSBLADEN KAN OOK KLIK OP DE SITES HIER BENEDEN

http://www.cnv.nl EN http://www.fnv.nl

OM LID TE WORDEN VAN EEN BOND ALLEREERST HET CNV VAN HET FNV VOLGT LATER SLA AFBEELDING OP EN PRINT HEM UIT EN KNIP HEM UIT INVULLEN EN OPSTUREN

TEVENS KAN JE IN COMBINATIE MET HET LIDMAATSCHAP VAN HET CNV KORTING KRIJGEN OP ZORGVERZEKERAAR DUS COLLECTIEF DUS MET HET OZ ZORGVERZEKERING DUS PROFITEER NU EN ALS IN DE BOUW WERKZAAM BENT KAN JE EEN DEEL VAN JE CONTIBUTIE TERUG KRIJGEN VIA DE BELASTING ZODAT HET EINDBEDRAG MAAR ROND DE 8 EURO IS!

HIER DE GEGEVENS VAN HET FNV

BOVEN ADRES VOOR NIKS EN OOK HIER ONDER NOG EEN ADRES V/H FNV

postadres: FNV Bouw - Postbus 520 - 3440 AM Woerden.

   

WIJ ZOEKEN COLLEGA'S REAGEER NU ZIE ONDER.

Zoek jij werk in de bouw als Hoger Opgeleide heel graag en ook als jij werk zoekt als Timmerman Metselaar en dergelijke meld je dan nu aan bij de Webmaster van ATLANTIS-FUNNEWS bij Martin en ik ben dus zelf werkzaam bij een heel groot gezond bouwbedrijf  in Nederland en dit bedrijf heeft ook ontzettend veel bekendheid in buitenland klik dan op het E-formulier hier onder en vul deze in en vermeld wel duidelijk uw gegevens graag en de rest volgt.

 

Werkgevers en werknemers sluiten nieuwe CAO voor de Bouw

De werkgeversorganisaties Bouwend Nederland en Conga en de werknemersorganisaties in de bouw hebben op 24 april jl. overeenstemming bereikt over een nieuwe CAO voor het bouwplaats- en kantoorpersoneel in de bouw.

Vroegpensioen en levensloopregeling

In het principe-akkoord zijn afspraken gemaakt over het vroegpensioen, een collectieve levensloop met werkgeversbijdrage, CAO a la carte met inbouw van de vakantiebon, reisuren en reiskosten, loondoorbetaling bij ziekte en loonsverhoging. De nieuwe CAO voor het bouw- en utapersoneel loopt tot 31 maart 2007.